Викладачі та студенти кафедри побували на концерті Володимира Зубицького

У рамках фестивалю професійного музичного мистецтва “Прикарпатська весна» 6березня 2024 року з нагоди 70-річчя відбувся авторський концерт Володимира Зубицького та струнного ансамблю «QUATTRO CORDE» обласної філармонії, художній керівник – Анжела Приходько, солісти Володимир Зубицький (баян), Анжела Приходько (скрипка), Галина Орлова (віолончель) та Олег Кирилюк (фортепіано). Ведуча Христина Кобильчук.
Володимир Зубицький – видатний український композитор, баяніст, диригент та педагог, чия творчість поєднує в собі високу майстерність та глибокий емоційний зміст. Він знаний своїми операми, балетами, симфоніями, камерними творами та концертами для різних інструментів. Володимир активно виступав як соліст та диригент у різних країнах світу, співпрацюючи з провідними оркестрами та виконавцями. Будучи головою секції “Спілка композиторів” і президентом Асоціації баяністів та акордеоністів України, він здобув широке визнання в українській музичній спільноті. Його твори захоплюють і надихають слухачів по всьому світу, музика складна для виконання, але дуже красива і сучасна.
Вдячні глядачі гучними оплесками вітали ювіляра та довго не відпускали зі сцени. Цю непересічну мистецьку подію численно відвідали викладачі, аспіранти та студенти кафедри музичної україністики та народно-інструментального мистецтва.
Фото Юрій Рильчук