Концертна діяльність за кордоном

Концертна діяльність за кордоном

1.Участь викладачів і студентів у V Міжнародному фестивалі європейських культур в Гожові Велькопольському (2016) в рамках співпраці між навчальними закладами – Прикарпатським університетом і Вищою академією імені Якуба Парадижа – Квартет бандуристок «Ґердан» (керівник професор В. Дутчак), заслужені артисти України доцент Любов Гундер і професор Мирон Черепанин;

  1. Квартет бандуристок «Ґердан» (керівник професор В. Дутчак) – участь у міжнародних фестивалях: «Дні української культури» (м. Голенюв, Польща, 2016), «Дні української культури» (м. Щецин, Польща, 2018), участь у святкуваннях 25-річчя Незалежності України у Будапешті (Угорщина), Кракові (Польща), у відзначенні 400-річчя заснування Василіянського чину Святого Йосафата у Вільнюсі (Литва, 2017).

  1. Концерти-зустрічі з Володимиром Луцівим (Великобританія) в рамках відзначення переможців Фонду ім. В. Луціва (Івано-Франківськ – Надвірна) – щорічно упродовж 2016 – 2019 рр. за участю студентів, викладачів, колективів Інституту мистецтв, у т.ч. 2018 р. в Інституті мистецтв, 2019 р. – в обласній філармонії (в рамках міжнародної конференції).