Оголошення!

           У п’ятницю 26 березня 2021 р. о 15.00 на платформі WebEx відбудеться фаховий семінар кафедри музичної україністики та народно-інструментального мистецтва. Порядок денний:

  1. Проведення експертизи дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Культура і мистецтво» за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» Давітадзе Анастасії Галактіонівни на тему: «ЖАНР ОБРОБКИ НАРОДНОЇ ПІСНІ В ТВОРЧОСТІ Л. ВАН БЕТХОВЕНА» «та надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (голова семінару проф. Дутчак В.Г.).
  2. Проведення експертизи дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Культура і мистецтво» за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» Жовніра Станіслава Сергійовича на тему: «ТВОРЧІСТЬ ЛАТИНОАМЕРИКАНСЬКИХ КОМПОЗИТОРІВ ДЛЯ ГІТАРИ: ТЕОРІЯ, ІСТОРІЯ ТА ВИКОНАВСЬКА ПРАКТИКА»» та надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (голова семінару проф. Карась Г.В.).

 

Покликання на зустріч онлайн:

https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m48f374f91cd526ddbe10c03264f29743

Зав. кафедри

музичної україністики та

народно-інструментального мистецтва                            ДУТЧАК В.Г.